Albin säger: Critical Mission Failure

Tyvärr räckte tiden inte till för mig - med utflytt, inflytt, städning och allt däremellan blev det helt enkelt för mycket för mig att också hinna med en bra inredningslösning. Så jag gjorde det enda jag kom på: en Sladdstrumpa. Sladdstrumpan är en lång cylinder av tyg, som har till uppgift att dölja missprydande kablar som löper längstmed golvet. Den fästs enkelt runt kablarna med kardborre och kan tillverkas i vilket tyg som helst efter smak och tycke!    
...det låter väl bra? Men i praktiken så är det inte så snyggt, och inte heller särskilt praktiskt. Men å andra sidan har jag ju inte kunnat lägga särskilt mycket tid på den, så resultatet skulle säkert kunna bli bättre.
Just nu är min Sladdstrumpa försvunnen, man så snart jag hittar den så skall jag lägga upp en bild.

Slutligen framför jag mina hyllningar till Pantbänken och dess innovator Fred: Makalöst - ett must-have i folkhemmet!!   

Fred presenterar.

God kväll. Detta är vad jag har skickat in till Elle interiörs tävling......

Problemet jag löst delade jag nog med många andra - alla dessa påsar med återvinning som inte ryms i köket har nu fått sitt egna näste. Pantbänken, som jag valt att kalla denna dubbelfunktionella möbel, är en bänk med förvaring för fyra papperspåsar. Den är byggd i 10 mm tjock mdf och dekorerad med färg, tyg och en skön sittdyna. Pantbänken är smart, stabil och varken dyr eller svår att bygga.

Väntar med spänning på Albins uppdrag. Ha en trevlig kväll.

//Fred

RSS 2.0