Albin presenterar: Byxa

Nu är jag äntligen klar. Ett par brallor är inte lätta att göra utan mönster, och att dom blir fula är mer en regel än ett undantag. Men mina byxor är undantaget som bekräftar denna regel! Jag är väldigt nöjd...särskilt över att det inte finns några sömmar på utsidan av benen. Fleecetyg är mycket bekvämt att klippa i, sy i och framförallt ha på sig i vinterrusket. Jag använde ett resårband i midjan och sydde konsekvent med sicksacksöm för hållbarhetens skull.
Jag beklagar att ditt uppdrag gick i stöpet Fred! Det har ju pratats en del om huruvida du ska få något straff eller inte... jag föreslår att ett maskinhaveri räknas som "force majeure" och att du därför slipper straff. Dessutom tycker jag att det var fint att du hade gjort silverkalsonger åt oss båda!

  

Fred säger.

Som ni alla vet kommer jag ej att presentera några byxor. Lägger upp en bild på det som var tänkt att presenteras dagen till ära. Känner mig grymt laddad inför nästa uppdrag. Då blir det att ta revansch för detta misslyckande. Nu väntar jag spänt på vad Albin kommer visa är övertygad om att det kommer vara något mycket fint.

Trevlig kväll.


Albin säger

Så är presentationsdagen kommen. Nu är det bara finishen kvar, sedan är mina byxor redo att mysas i.
Om några timmar presenterar jag resultatet - missa det inte!

Fred säger.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt till alla er som följer denna blogg. Fredrik kommer INTE att fullfölja detta uppdrag.
Denna gång så orkar jag inte sitta och harva på den fö.¤%6nande symaskinshe6&/(tet. Nu har jag fått nog.
Hade förberett allt för min sysession jag skulle ha idag, allt var uppnålat och klart att sys ihop. Men det vart trassel på en gång och tyget tuggades sönder i vanlig ordning. Så jag tappade helt suget. Nästa uppdrag kommer jag sy för hand, kommer nog sy alla kommande uppdrag för hand tills jag skaffat en ny symaskin. Får väll önska mig en i julklapp.

Hade köpt ett jättefint stretch-glittertyg som skulle bli ett par erotiska bad-BYXOR i speedos modell.
Hoppas det går bättre för dig Albin.

Ser verkligen fram emot vad Albin ska presentera.

F-låt/ Fred


RSS 2.0