Fred säger.

Snart dags för redovisning.


Fred säger.

Nu är jag nästan helt klar med uppdraget, några streck med penseln och den är fullbordad.
Har gått mycket bra måste jag säga. Började pyssla efter jobbet i fredags innan vi var ut och träffa vänner för öl och bio.
Lördagen startade med frukost och sedan ett par timmas jobb.


Fridens.

Albin säger

Nu har det tröga maskineriet börjat röra på sig -jag har anat skuggan av en idé. Ni kanske undrar vad jag kan hinna åstadkomma på denna ytterst korta tid som är kvar av vårt uppdrag... det blir inte stort, inte dyrt och kanske inte användbart. Men något litet har jag tänkt göra för att ta upp chansen på förstaplaceringen... och vem vet, jag kanske segrar?

Tråkigt att du inte har möjlighet att kamma hem det Fred.
Men själva målet kanske är oväsentligt -det roliga är kanske resan dit?

Fred säger.

Gokväll!

I morgon blir det att köra igång ordentligt med uppdraget, har bett Hanna gå och köpa specialutskuret material i en butik som är proffs på det material jag behöver. Desvärre har jag fått mycket tråkiga nyheter, jag kommer inte kunna vinna tävlingen eftersom Hanna sitter med i juryn. Så nu hoppas jag verkligen att Albin kniper förstaplatsen.
Hur går det för dig Albin?


 Fred säger.

Hallå kära medborgare.

Jag är grymt peppad inför detta uppdrag och jag har en riktigt bra sak på g. Var och inhandlade diverse material igår.
Kommer nog inte att sy något men jag kommer att använda tyg i mitt uppdrag. Kommer att skicka lite bilder så småningom.

Nä nu måste jag gå och fortsätta med uppdraget:)

Hoppas du känner att du hinner med detta uppdrag Albin men som sagt det behöver ju inte vara något avancerat.

Må väl.

Albin säger

Ny design på bloggen! Jag har suttit och lekt lite med html-koder idag. Kommer säkert att förändras ytterligare. Finns det något ni skulle vilja ha med?

Jag har inte börjat med uppdraget än, fast jag verkligen borde. Vi ska flytta om precis två veckor. Så man har ju annat att göra också om man säger så. Hörde att Fred var ute och jagade saker till sitt projekt, han är alltså igång. Stress!

Känns tungt att börja men det sista man förlorar är HOPPET!


Nytt uppdrag!

Hej allihopa!

Nu har vi haft ett långt uppehåll här i bloggen. Ibland krävs det tid att ta igen sig lite... Nästa uppdrag är ett lite speciellt uppdrag. Det är en del i en större tävling. Klicka på denna länk för att komma till uppdragsbeskrivningen: http://elleinterior.se/tavling/room-tavling.aspx

Detta blir en rejäl utmaning! Deadline är alltså den 1 april så uppdraget pågår i drygt två veckor. Vad tror ni om våra chanser? Nu behöver vi verkligen alla tips, råd och förslag vi kan få!

Hälsningar Albin och Fred

Albin presenterar: Hjälte

Här kommer bilderna på mitt projekt. Efter en veckas tvekan valde jag Ghandi som hjälte - han kändes liksom självklar. Som ni kanske minns har jag pratat om honom i ett tidigare inlägg. Det valet ångrar jag inte. Sedan köpte jag en vit T-Shirt för 50:- på HM. Det valet ångrar jag. Jag skyller en del av denna fadäs på den bristande kvalitén på tröjan! Visst borde jag ha förutsett problemen kanske... Tyget var så tunt att när jag sydde i det så tappade det formen. Det blev spänningar överallt i tyget.

Här är han i all fall - Ghandi! Broderad på maskin.Albin säger

Jag är skitseg just nu. Mitt broderi blir verkligen inte bra. Men ikväll har jag tvingat mig själv att sy, och jag håller just nu på att tvätta mitt alster för att prickarna jag ritat med penna skall försvinna. Så imorgon när det har torkat kommer jag att visa upp mitt broderi..... Förvänta er inte så mycket.

RSS 2.0