Andra uppdraget

Vi vill börja med att tacka Er som har följt oss genom våra två första veckor, det är inspirerande att veta att vi har ert stöd! Men resan har bara börjat; efter vårt första uppdrag känner vi oss varma i kläderna och kliver upp en nivå. Under de kommande två veckorna ska vi sy en huvudbonad och matchande slips.

Reglerna är följande:

1. Vi får inte använda oss av färdigt mönster.
2. Vi har en deadline på 2 veckor.
3. Vi måste hålla en budget på 500 kr.

I morgon börjar vi med brainstormandet och tyget kommer förmodligen att inhandlas i helgen.  Missa inte fortsättningen!

Mvh Albin och Fred

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej grabbar! Har just hittat hit och läst igenom ALLA inlägg! Ni är ju underbara och resultatet blev ju helt fantastiskt.. Tänk att det bara är erat första uppdrag!! Det här kan nå oanade höjder..



Ser fram emot att se vad som komma skall!



Kramar/ Sanna



P.S. Albin, jag gillar att du använder redskap som cykelpumpar i uppdragen, mycket kreativt! Fred, ölfacket var en genial idé, ser fram emot fler överraskningar i samma stil!

2008-09-12 @ 10:50:29
Postat av: pappa P

Hej, Detta måste vara det mest nyskapande blogg som gjorts på senare år. Att sy och brodera (eller konstsömm som det numera kallas, ej att förväxla med konstsimm) skulle vara så skojigt hade man ingen aning om. även om handarbete inte riktigt är min grej, så uppvägs allt av dom härliga beskrivningarna.Jag ser med längtan fram emot fortsättningen. P.S Ett framtida projekt kanske skulle vara ett figursytt båtkapell i stretchfrotte (lät proffsigt eller hur)D.S

2008-09-13 @ 14:04:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0